alle schepen

Bedrijfsprofiel

A de Groot Olietranport heeft zich na oprichting in 1954 ontwikkeld tot een vakbekwaam en gespecialiseerd bedrijf. Door het 100% separaat transporteren van verschillende minerale oliën en het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid onderscheiden wij ons van andere transporteurs.

De hoge kwaliteitsnormen waaraan wij ons meten zijn sinds 1997 vastgelegd in het kwaliteitssysteem NEN ISO 9001, dit systeem omvat het laden, transporteren en afleveren van vloeibare gevaarlijke stoffen over binnenwateren. Tevens worden er jaarlijks Ebis controles uitgevoerd door de oliemaatschappijen dit met betrekking tot veilig vervoer van minerale oliën.

Door de kleinschaligheid van ons bedrijf, blijven we compact en persoonlijk. Direct contact met onze klanten, duidelijkheid en overzicht vinden wij belangrijk.

Ook in de toekomst zullen wij ons bedrijf blijven vernieuwen, verbeteren en verjongen, dit om aan de huidige en toekomstige wetgeving te voldoen. Een toekomst waarin wij blijven inspelen op de wensen van de klant.

 

ORGANISATIE                        

A. de Groot Olietransport is de handelsnaam van A. de Groot Stavoren BV. Hieronder vallen de schepen Stad Stavoren en Stavria. In 2008 is er een tweede BV opgericht, Stavordia BV. Dit om de nieuwbouw van onze eerste dubbelwandige tanker "Stavordia" mogelijk te maken.

Beide bedrijven vallen onder de organisatie A. de Groot Olietransport.

 

       Green Award Logo            ISO 9001 NL